Rally Rally 2 Sajtóanyag

Gyöngyösi: Miskolc tartozik nekünk!

A dobogót célozza megy Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly a rali 2 13-as kategóriájában a Miskolc Ralin. A szezonnyitó Eger Ralin mutatott formájuk alapján erre minden esélyük megvan, hiszen ott az utolsó gyorsaságiig a kategória második helyén álltak, egészen addig, amíg az Opel Astra fékhibája miatt fel nem kellett adniuk a versenyt. Most érhető módon, az élmények mellett pontokat is szeretnének gyűjteni. 

„A fékhibát megoldottuk, a szokásos módon az utolsó pillanatban, de kész lett az autó, úgyhogy most tökéletes állapotban van, de minden verseny előtt ezt gondoljuk róla – nevet Gyöngyösi. – Nehéz versenyre számítok, de akkor jó egy verseny, ha meg kell küzdeni vele. Az elmúlt három évben nem volt szerencsénk, egyszer beestünk, aztán műszaki hibáink voltak, úgyhogy Miskolc tartozik nekünk egy problémamentes versennyel. 

A sátai gyorsaságit nagyon várom, az az egyik kedvencem, bármilyen formában is rendezik. Lyukóbányán át kell menni, de Mályinka megint csak iszonyatosan jó. Bükkszentkereszt legendás pálya, ami az egyik legnagyobb feladat lesz a versenyen. Ez a gyorsasági nem sok hibázási lehetőséget enged.

Nagyon szeretnénk célba érni és a dobogón végezni. Egerben rosszul esett a műszaki hiba az utolsó pillanatban. Ezt most szeretnénk feledtetni, a pályákon jót szaladni, a szervizparkban enni egy rántott húsos szendvicset, aztán a nap végén felállni a céldobogóra, jó alaposan feltöltődni, hogy legyen miről beszélnünk a következő hetekben. 

Az ellenfeleinknek üzenem, hogy náthás vagyok, így ha az ő orrukat nem is, de a sajátomat biztosan ki fogom fújni. Találkozunk Miskolcon!“

A Gyöngyösi—Kollár páros együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

Érdemes elolvasni

Vasárnap irány Szabadszállás

Hund Gábor

Mi várható nálad? 41. rész – Parkánszki Balázs

Hund Gábor

Az Európa-bajnok Chris Ingram újra magyarok ellen versenyez ezen a hétvégén!

Hund Gábor