Rally Café Magazin
Gokart Gyorsasági

MHH Kart Team: Újabb kettős győzelem

Kettős győzelmet aratott az MHH Kart Team az országos bajnokság nyitófutamán a Kakucs Ringen.

Krózser Menyhért Miniben nyerte meg az időmérőt, az elődöntőt és a döntőt is, míg Fodor Géza DD2 Mastersben végzett az élen és a DD2-es mezőnyben is leggyorsabb volt.

Az olasz bajnokságok és a CEE után a magyar bajnokság könnyed hétvége volt a csapat számára, ahol mind a két versenyző hozta a szinte kötelező győzelmet.

„Az edzések egy kicsit szorosak voltak, de a versenyre kijött Menya rutinja – mondta Németh Balázs, Krózser Menya szerelője. – Sokan úgy gondolják, hogy az olasz bajnokságok után nem érdemes itthon indulni, de szerintem nagyon jó visszajelzést adott Menyának, hogy az elmúlt két évben mennyit fejlődött.

Tapasztalatszerzésnek, edzésnek és önbizalom növelésnek is jó volt a verseny. Főleg azért, mert a WSK-ban csak egy hónap múlva lesz a következő futamunk.“

Kis mezőnyben bizonyíthatott Fodor Géza, hiszen DD2 Mastersben hárman voltak, ami még két DD2 versenyzővel egészült ki, így az öt fős mezőnyben nyert Fodor.

„A Kakucs Ring nem igazi gokartpálya, amikor megérkeztünk pénteken rettenetesen poros volt, szombat délutánra a döntőkre gumizódott fel valamennyire. Sajnos nem voltunk túl sokan, így ezt a győzelmet nem kell túlértékelni de magyarázni sem. A következő magyar bajnokin is ott leszünk, amit Kecskeméten rendeznek, várhatóan több indulóval.“

EREDMÉNYEK

Krózser Menyhért, Mini Max

Résztvevők: 7

Összesített eredmény: 1.

Döntő: 1.

Elődöntő: 1.

Időmérő: 1.

Fodor Géza, DD2 Masters

Résztvevők: 3

Összesített eredmény: 1.

Döntő: 1.

Elődöntő: 1.

Időmérő: 2.

Az MHH Kart Team együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

Érdemes elolvasni

A döntő hétvégéje

Hund Gábor

Menya a Superfinal döntőjében

Mihályi Csaba

Utolsó helyről rajtolva második lett Vogel Adrienn Monzában

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató