ORB Rally Sajtóanyag

Harcolni a célig

Pozitívan tekint előre a Speed Technika párosa, az ifj. Fogarasi Attila – Májer Dávid duó a soron következő jubileumi Miskolc Rallye-ra. Az egység Egerben megmutatta képesek a nagyon erős 2WD Kupa elejében autózni és ezt Miskolcon további tizenhárom 2WD-s páros ellen szeretnék megerősíteni a hétvégén.

Attila és Dávid szokásukhoz híven belső felvételeket nézve készülnek a miskolci versenyre, ahol korábban voltak csalódást keltő és eredményes versenyeik is.

„Készülünk Miskolcra, szeretnénk végre egy jó eredménnyel hazatérni. A pályákat nagyjából ismerem, igaz tavaly nem jutottunk el az idei szakaszokig, de korábban még Rallye2-ben jót versenyeztünk rajtuk” – fedte fel terveit ifj. Fogarasi Attila, majd hozzátette: „Nagyon várjuk a versenyt, mert ezek igazi dobálós rally pályák, köztük több legendás szakasszal.”

A csapat autóját az egri versenyt követően újra kivitték Csehországba, hogy a márciusban elmaradt apróságokat befejezzék.

„Márciusban nem jutott elég idő minden műszer és visszajelző programozására az LSC Motorsport otthonában, ezért úja ki kellett vinni az autót. A rajtprogramot, az elváltás jelzőt és különböző visszajelző lámpákat állítottak be, amitől gyorsabb nem lett az autó, de a komfort érzetet tudja növelni” – tette hozzá Attila.

A 25. Miskolc Rallye programja a pénteki népkerti lámpafényes prológgal kezdődik, majd szombaton tizenkét gyorsasági szakasz teljesítése után a DVTK Stadionban kialakított célceremóniával ér véget. Rossz időt jósolnak, esővel és lehűléssel, ami megnehezíti majd a versenyzők dolgát.

„A verseny idejére esőt és erős lehűlést jósolnak, ez megkeverheti a lapokat. Szeretek esőben vezetni és idén a saját autómmal a Rába Ringen már gyakoroltunk vizes úton. Jobban örülnék a napos időnek, de az sem baj, ha esik majd” – zárta a beszélgetést ifj. Fogarasi Attila.

Köszönjük Partnereinknek!

Érdemes elolvasni

Elrajtolt a virtuális Ózd Rally!

Hund Gábor

Mi várható nálad? 51. rész – Tóth Tibor

Hund Gábor

Mi várható nálad? 50. rész – Csucsu

Hund Gábor