Rally

Hat R5-ös autó, 55 páros eddig Orfűn

Megjelent a szombati orfűi Rallye3 szezonnyitó verseny előnevezési listája, melyen 33 Rallye3-as és 20 licenszes páros szerepel. Hat R5-ös autó és egy WRC is érkezik a Teszt Ralira.

Március 11 éjfélig 55 páros adta le nevezését a hétvégi orfűi Teszt Ralira, mely a Rallye3 idei szezonnyitója lesz.

A Rallye3-as mezőny eddig 33 párosból áll, ami örömteli azt követően, hogy a Déli Régióban az idei évtől megszűnt a Sprint Bajnokság. Szomorú azonban, hogy a régió tavalyi bajnoka, Horváth Attila és Ratting Tamás nem szerepel az előnevezettek között.

A licenszes mezőny 20 autóból tevődik jelenleg össze, köztük 6-an R5-ös autóval érkeznek.
Botka Dávid Kuti Péterrel az oldalán egy Skodával nevezett, ifjabb Érdi Tibornak Kovács Szabolcs, Ollé Sándornak Ollé Rebeka, Osváth Péternek pedig Papp Tamás olvassa majd az itinert a cseh márkában. Kovács Antal és Istovics Gergő a megszokott Forddal, míg Marozsi Zsolt Hyundaijal tesztel majd az Orfű-Abaliget-Orfű pályán.

Ugyancsak a hétvégén szeretné kipróbálni autóját Csík Zoltán és Csík Zsuzsanna, akik a 2002-es Subaru Impreza WRC-vel neveztek.

Egyik kedvenc versenyén ül autóba idén először a Rally Café Racing két párosa is, Maricsek Miklós és Bán Viktor az R4-es Mitsubishivel, míg Tóth Tibor és Szabó József az N-es Mitsubishivel neveztek.

A Teszt Ralit szombaton rendezik.

Nevezési lista

Fotó: Martin Horvatic

Érdemes elolvasni

Vasárnap irány Szabadszállás

Hund Gábor

Őszre került a legendás verseny

Hund Gábor

Vogel Adri 750 kilós edzőpartnerrel

mihalyi.csaba