Historic Sajtóanyag

Hiányzott már a versenyzés

A D2-es kategória negyedik helyén zárta az Országos Historic Bajnokság nyitófutamát az Orfű Rallye-t a Solid Racing Team Ladás párosa, a Gyenes András – Horváth Levente duó.

A megerősödött bajnokság kiélezett csatát hozott az első versenyen, ahol a párosunk már nagyon várta, hogy kitörhessen a Covid-19 járvány bezártsága alól és úja versenyautóba ülhessen.

„Nagyon jól sikerült hétvégén vagyunk túl, feltöltődtünk mind a ketten a versenyzőtársammal. Borzasztóan hiányzott már, hogy versenyezhessünk és kimozdulhassunk otthonról” – kezdte a beszélgetést Gyenes András, majd hozzátette. „A verseny nagyon szoros volt, a harmadik gyorsasági szakasz után közel tízen voltunk nyolc másodpercen belül, majd a végére úgy alakult, hogy a kategória negyedik helyén zártunk, de nem sokkal kaptunk ki. A komplett napot végig versenyeztük, folyamatosan ment az adok – kapok a D2-es kategóriában és a nagy abszolútban is.”

Az ilyen eredményt nem kell rosszul felfogni, hiszen versenyben dőltek el a kupák sorsai. Andrásék a következő versenyen szorosabbra húzzák majd az övet, hogy megmutassák nem felejtettek el versenyezni.

„Nem vagyok elégedetlen, mert szuper verseny volt, azt gondolom a negyedik helyünk is egy jó eredmény. A kocsi is nagyszerűen működött, csak egy indítómotort kellett cserélnünk. A verseny alatt hoztam egy hibás döntést, mert a második szerviznél elkezdett cseperegni az eső és én ezért vizes gumikat rakattam fel. Természetesen a pályák szárazak maradtak, így a gumink nem lett jó választás” – zárta a beszélgetést Gyenes András.

A páros legközelebb a Salgó Rallye-n vesz majd részt.

A csapat együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

 

 

Sári Péter

Érdemes elolvasni

Szerény kezdés

Hund Gábor

Levi ismét dobogón

mihalyi.csaba

Menya megmutatta a tempóját

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.