Gokart Sajtóanyag

Hideg Ádám: Rádió és borda Sarnóban

Egy rádiókommunikációs hiba zavarta meg Hideg Ádám szereplését a WSK Super Master Series harmadik futamán, az olaszországi Sarnóban. Ennek következtében az időmérőn csak ötvenedik lett. A Révész Truck Racing Team versenyzője az első előfutamban remekül javított, a másodikban azonban egy szerencsétlen ütközésben megütötte a bordáját, és orvosi tanácsara nem folytatta a versenyt. 

„Többszörösen nem volt szerencsénk – mondta Hideg Krisztián csapatvezető. – Az edzéseket sikerült szépen felépíteni, Ádámnak egész jó volt a tempója, bizakodva vártuk az időmérőt. 

Itt a bemenetnél volt egy kis kommunikációs zavar. A mérnök azt akarta közölni, hogy megállt a sor, de Ádám szerelője, Szombathelyi Bence a stop helyett startot értett és elindította Ádámot, akinek így esélye sem volt jó bolyba kerülni. A 80 fős mezőnyben 50. lett, ami miatt hátulról rajtolt minden előfutamban. 

Hideg Ádám, Révész Truck Racing Team, WSK Super Master Series, Sarno 2021. március 28.

Az első előfutamban javított hat helyet és 12. lett, a másodikban azonban már a rajt után ütközött a haverjával. Ilyen rendszeresen történik minden hétvégén, annyira része ennek a sportnak, hogy nem is szoktuk megemlíteni. 

Utána azonban nagyon furcsán ment Ádám, amikor pedig kiszállt a gokartból, már láttam, hogy baj van, annyira húzta az oldalát. Az ütközésben nagyon szerencsétlenül ütötte meg a bordáját. Péntek este próbáltuk pihentetni, szombaton a warm upon még ment egy kört, de utána a verseny orvosa megvizsgálta, és azt javasolta, hogy pár napig ne üljön gokartba. 

Hideg Ádám, Révész Truck Racing Team, WSK Super Master Series, Sarno 2021. március 28.

Hétfőig pihenünk, utána irány egy specialista, aki idén már egyszer meggyógyította. Remélem, most is így lesz, és hamarosan visszatérhetünk.“

Hideg Ádám OKJ eredmények
WSK Super Master Series, Sarno (Olaszország), 2021. március 26–28.

Résztvevők: 80
Időmérő futam: 17.
Időmérő: 50.
AB előfutam: 12.
BE előfutam: 17. 

Hideg Ádám, Révész Truck Racing Team, WSK Super Master Series, Sarno 2021. március 28.

Érdemes elolvasni

Semmi elvárás…csak élvezzük a pillanatot

Hund Gábor

Zoli szerint is…teszt a lelke mindennek

Hund Gábor

Mindegyik gyorsot élveztük!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.