Magazin

Hideg Krisztián visszavonul

Zsinórban harmadik horvát bajnoki címét szerezte Hideg Krisztián, aki ezzel az elmúlt négy évben hatszor lett bajnok, mégis úgy érzi, itt az idő, hogy szögre akassza rallysisakját és többek között Emerson Fittipaldival a lelátón ülve rágja tövig a körmét a gyerekekért.

Részlet a Rally Café 2019. októberi számba megjelent cikkből.

„Azt hiszem, hogy az idei volt az utolsó évem a ralllyban, nem mondom, hogy nem indulok többet, de bajnokságban már nem gondolkodok – mondta Hideg. 

Van egy hegyi Eb-futam Szlovéniában, az Ilirska Bistrica, egyszer mentem rajta egy Suzuki Ignisszel, azóta vágyom rá, hogy azon a pályán egyszer felmenjek egy Forma–3000-essel.

Ezt az igényemet már lejjebb adtam, de egy ötszáz lóerős BMW-vel csak meg kéne próbálni. Egy hétvégén megyek harminc kilométert, közben sütögetünk, bandázunk, jól érezzük magunkat, pont nekem való lenne.“

Hogy miért gondolja ezt Krisztián, hogy a nyolc bajnoki címe mellett miért egy második helyezést tart pályafutása legértékesebb eredményének, hogy miért múlhatja felül fia, Hideg Ádám az apját az autósportban és hogy hogyan került Emerson Fittipaldi mellé a lelátón, a Rally Café 2019. októberi számában elolvashatjátok.

A Rally Café októberi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon.

Érdemes elolvasni

REÁLIS AZ EURÓPA-BAJNOKI CÍM

mihalyi.csaba

Minden Gyarmati Arielről és Kocsis Györgyről

mihalyi.csaba

ÖTÖDIKBEN NE VEDD EL A GÁZT

mihalyi.csaba

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!