ORB Rally1 Sajtóanyag

Igazi nagybetűs RALLYN vettünk részt!

12 gyorsasági szakasz várt Nagy Matyira és a testvérére. Nagy Tamásra a Salgó Ralin, ahol sikeresen célba is értek. Beszélgetés a pilótával a nagyszerű verseny után.Miként is értékeled a versenyt ahol a lassítókkal is meggyűlt a bajotok, sporttársakat is kerülgettetek a szakaszokon?
– Nagyon jó kis versenyen vagyunk túl, igen a lassító érintést szigorúbban szankcionálják, hozzá kell szoknunk, hogy nem szabad hozzáérni. 25 évig gyakoroltuk hogyan kell gyorsabban átmenni a lassítón, most ezen egy kicsit finomítani kell.

Igen ezen a versenyen kicsit többen estek be, mint ahogy szoktak és barátkoznunk kell, hogy a mi kategóriánkat a Rallye 4 es kategória után sorolják.


A gyorsok végén lévő villáminterjúkban nyilatkoztad, hogy jó a kocsi és jól érzitek magatokat. Erre vártál régóta ugye?
– Igen, végre elkészült százszázalékosan az autónk és nagyon jó tapadást sikerült elérni a hétvégén és felszabadultan tudtunk versenyezni.

Az 54. Mecsek ralin csak 10 gyorsasági szakaszt kellett teljesítenetek. Ezek a pályák mivel voltak másabbak, mint a Salgó pályái? Hogy  éreztétek magatokat rajta?
– Az egyesületünknek hazai versenynek számít a Mecsek Rallye ezért komolyan vettük a felkészülést és nagyon vártuk a megmérettetést. Teljesen más pályák vártak Pécsen. Szűk, technikás, változó ritmusú pályák jellemzik a mecseki gyorsaságikat, ráadásul eső, pára, sötét nehezítette a versenyzést. Igazi nagybetűs Rallyn vehettünk részt, nagyon boldogok vagyunk a jó a szereplésünkért.

 

Legközelebb hol is láthatnak a szurkolóitok, milyen versenyen?
– Székesfehérvár-Veszprém Rallye várja a csapatunkat. Reméljük nem lesz 40 fok és elég lesz a murvával és a porral megküzdenünk. 

 

Partnereink segítségét köszönjük!

 

Fotó: Hajóka SportFotó

– Hajósi Miklós – 

 

Érdemes elolvasni

RSB határozatok 2021 – Támogatást kapó versenyzők listája

Hund Gábor

Mitsubishivel a Mikulás Rallye-n.

Vörös Gergő

Miki jelenti a Mikuról – és éppen kereket cserél

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.