ORB Sajtóanyag

Jánosa: Az 1 perc megpecsételte a sorsunkat

Próbált küzdeni az Eger Ralin Jánosa Ákos és Rubóczky Attila a Forddal, de a váratlan büntetés után nem igazán volt értelme belemenniük semmilyen viadalba.

 

„Jó volt versenyezni, jó élményt adott, viszonylag jól is mentünk, ahhoz képest, hogy az egri szakaszokat nem csípjük annyira. A kedvünket akkor szegte az egész, mikor egy szombati etapon gyorsan mentünk, de csak másnap délben tudtuk meg, hogy 1 perc büntetést kaptunk. Félreértés ne essék, mi mentünk gyorsan, mi hibánk, de olyanról eddig nem tudtunk, hogy emiatt kiszabhatnak súlyos perceket. Illetve, ha erről nem csak másnap délben, hanem aznap tájékoztatnak, akkor lehet el sem rajtolunk vasárnap. Egyébként a pályák tetszettek, az esti gyorsot is élveztük, annak ellenére, hogy kicsit…a végén pedig már nagyon felhordásos volt. Az összes szakaszt megtartották, szóval panaszra okunk csak a büntetéssel kapcsolatosan lehet… és persze a nézők által átrendezett pályák nem túl viccesek olyan tempóban, ahogyan közlekedünk, le kéne már erről szokniuk. Az ötödik helynek annyira nem örülünk, mert jobb is lehetett volna, de most ennyi jutott az egri futamból részünkre” – mondta Ákos.

 

„Igazából magam is meg voltam lepődve, mivel az egri verseny nem a szívünk csücske, mert nem tartom kifejezett ralipályának. Ennek ellenére rendkívül jól sikerült, persze az eredményt leszámítva, mert az lehetett volna jobb is, de ez más tészta. Jól éreztük magunkat, jó volt az idő, nem volt technikai gondunk, nem kaptunk defektet, így élvezni tudtuk a versenyt. Az, hogy most volt egy kis bakink…és büntetést kaptunk, hát így jártunk, benne van a pakliban, ha gyorsan megy valaki etapon. Kicsit visszavetette a kedvünket, amikor megtudtuk, hogy egy perc büntetést kaptunk, és már felesleges lett volna hajtani. Viszont onnantól minden nyomás és teher nélkül mentünk, ami tök jó érzés volt… a lelkünknek mindenképp. Nyilván jobban örültünk volna egy jobb helyezésnek, mint a jelenlegi ötödiknek, de majd legközelebb…már ha lesz még idén egyáltalán lehetőség rá” – nyilatkozta Attila. 

 

Reklámpartnereink segítségét köszönjük!

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: MGR Images

 

Érdemes elolvasni

Hideg Ádám: Két hét, három verseny

mihalyi.csaba

Amikor Toyotával ment Maricsek Miki a Mikulás Rallyn – Best of onboard

Hund Gábor

Vértes Rally 2020 előnevezési listák

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!