Rally 3

Janovich Roland hét pontos előnyben – Rallye3 déli eredmények

Három versenyt követően Janovich Roland és Csáthy Miklós vezeti a Rallye3 Déli Régiójának bajnokságát Geiger Máté és Johann Uber előtt, míg a harmadik helyen Dénes Szabolcs és Varga Katalin áll. Íme a bajnokság állása!
 
Janovich Roland és Csáthy Miklós Magyarbólyban nyert, míg Bakonyán második, Orfűn pedig harmadik helyen zárt, így 47 pontjával vezeti a Rallye3 Déli Régióját abszolútban.
 
A második helyezett Geiger Máté és Johann Uber Orfűn és Bakonyán is nyerni tudott, azonban Magyarbólyban kiesett, így 7 pontos hátránnyal állnak a második helyen.
 
A bajnokság harmadik helyét Dénes Szabolcs és Varga Katalin foglalják el, akik bár Orfűn kiestek, Magyarbólyban a második, míg Bakonyán a harmadik helyen zártak.
 
Ami a kategóriákat illeti, az 5. kategóriában Kaveczki Jenő és Nagy Péter két győzelmével 2 ponttal előzi meg az egy futamot nyerő Kubovics Istvánt és Gerendás Ádámot, míg a harmadik helyezett Gráber Tamás és Sándor Csaba hátránya 5 pont.
 
A 4. kategória élén Janovich Rolandék állnak 4 pontos előnnyel Geiger Mátéék előtt, míg a harmadik helyen Molnár Zoltán és Vinter Ágnes, valamint Dénes Szabolcsék következnek egyaránt 10 pontos lemaradással.
 
A 3. kategóriában Kerék Norbert és Schrey Róbert két győzelmével 12 ponttal előzi meg Oberling Krisztiánt és Mitnyik Jánost, míg az egy futamot nyerő Szabó Zsolt és Polereczki Ramóna további 1 pont hátránnyal a harmadik.
 
Az összeállítást Hund Gábor készítette, aki ha van, várja az észrevételeket is.
 
A bajnokság negyedik futamát hétvégén Oroszlányban rendezik, ahol az Északi és a Déli Régió közös versenyen áll rajthoz.
 

Érdemes elolvasni

A kétszeres bajnok Janovich Roland nyerte a Rallye3 szezonzárót

Hund Gábor

Geiger kiesett, Janovich délen is bajnok

mihalyi.csaba

Dénes Szabolcs – A videós rallyversenyző

mihalyi.csaba