ORB

Jó eredmény, piros pontot érő rántott húsos szendvics

Trencsényi Vince és Pannuska Dávid a Salgó Rallyn kategóriája harmadik helyét szerezte meg, így elérték a verseny előtti kitűzött célt.

 
– Az ORB 2WD mezőnyében a harmadik helyen zártatok. Milyen volt a versenyetek, Vince?
– A verseny elején a dobogót tűztük ki célul, így nem vagyok elégedetlen, de teljes mértékben elégedett sem. Átbeszélő problémánk volt, hol félig, hol teljesen “süketen” kellett versenyeznünk. Annyit járok pályát, amennyit lehet, nincsenek fejben, így navigátori utasítások nélkül erős hátrányba kerülök. Szerencsére az utolsó körre ez megoldódott, és előrébb tudtam jönni. Jó ez a harmadik hely, de előrébb is végezhettünk volna ! A széles, jó minőségű, pályaautós jellegű szakaszokon kellene még gyorsulni.
 
– Hogy tetszettek a pályák és a szervezés?
– A körgyörs nagyon tetszett, változatos, kihívásokból nem volt hiány. Nem volt semmi gond a szervezéssel véleményem szerint, a rántott hús piros pontot érdemel 😀
 
– Hol indultok legközelebb?
– A Miskolc Rallyn is indulok, azonban úgy néz ki máshoz kerül a navigátor ülés.Köszönöm a csapat munkáját, édesapám támogatását, barátnőmnek a biztatást és segítséget, a támogatóinknak a bizalmat, valamint a nézőknek, hogy ilyen sokan látogattak ki!
 
Hund Gábor
Fotó: Extrém Sport Team 

Érdemes elolvasni

Szabó Gergő nem spórolt Rakacán – Best of onboard

Hund Gábor

Azt a fékutat az elején! – Best of onboard

Hund Gábor

Koltai Tibor és Szabó Balázs beesése Egerben – Best of onboard

Hund Gábor