Rally 3

Jól érezték magukat!

A Játékshop Racing Team párosa az elmúlt időszakban ahol csak lehetett rajthoz állt, és gyűjtötte a versenykilométereket. Legutóbb a Bakonya Ralin láthattuk a Seben János – Bahor Krisztián párost, ahol már egyre jobb időket tudtak menni a gyorsasági szakaszokon. Janóval beszélgettünk a verseny után.

Hogyan jellemeznéd a Kővágótöttös és Bakonya közti szakaszt?
Nekem sokkal jobban tetszett mint az eddigiek. Gyors, tempós pályát ismerhettünk meg, élveztük végig a versenyt, és szerencsére az időjárás is egész jó volt a nap folyamán.

A gumiválasztás egyre fontosabb szerepet tölt be a ralizásban is. Nektek sikerül megbirkózni ezzel a “nemes” feladattal?
Most feltettük a T72 keverékű versenygumikat, és rögtön érezhető volt a különbség, határozottan jobbak ezek a papucsok. Így bátrabb az ember, jobb a kanyarsebesség!

Hogyan sikerült az első négy gyorsaságitok?
Folyamatos gyorsulás jellemzett minket a verseny alatt. A második gyorson, a komplett Rally3-as mezőnyt nézve, a nyolcadik időt autóztuk. Ez nagyon pozitív volt, sőt mondhatjuk, hogy erre nem számítottunk, mert ugye még sok mindent kell tanulnunk! Az első gyorson körülbelül negyvenöt-ötven másodperccel elmérték az időnket, ezt jeleztük, de a végeredményben nem javították… Ha azt az időt elvesszük, bőven a mezőny közepében találtuk volna magunkat és az már jó nekünk!

A másik irányban kicsit furcsán éreztétek magatokat.
Hát igen, arra valamiért nem jött össze úgy az első kettő gyors! A második gyorson az egyik kanyarban sok lett és neki mentünk a szalagkorlátnak, de hála istennek jól jöttünk ki belőle, megpörögtünk és mentünk tovább!

Elégedettek vagytok az elért eredményetekkel?
Abszolút igen! Amiért jöttünk azt bőven túlteljesítettük! Magunkhoz képest rengeteget gyorsultunk és jól éreztük magunkat!
A Miskolc Rally lesz a következő verseny a Rally3 mezőnyének. Nem lesz szokatlan az egy hónap szünet?
Kicsit halmoztuk mostanában a versenyeket, ezért én úgy gondolom jó lesz mindenkinek a pihenés és a lazítás! Legalább a “bömös” is kap egy nagyszervizt!
Köszönöm Bahor Krisztiánnak a navigálást a családomnak a támogatást a csapatnak a töretlen munkát Dynamic Rally Team SE.

A szponzoromnak a bizalmat és a támogatást köszönöm!

 

Forrás: Sipos Attila, RallyFeeling.hu

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Zákányi János

Vörös Gergely

Mi a terv? Seben János

Hund Gábor

Mi a terv? Kaveczki Jenő

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató