ORB Sajtóanyag

Jól zárná le az évet Strider Zoltán

Az idei utolsó Rallye1-es versenyére készül a Gulf Racing Hungary Peugeotos párosa a Strider Zoltán – Apkó András duó.

Szeretnek ezen a környéken versenyezni, sok jó emlékük van ezekről a pályákról, sőt a nagyvelegi pálya Zoli abszolút kedvencei közé tartozik.

„A székesfehérvári versenyekről jók az emlékeim, szeretem ezeket a pályákat és nagy örömömre szolgál, hogy a hosszabbik nagyvelegi pálya visszakerült a versenybe, mert ez az egyik kedvenc gyorsasági szakaszom” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

Szinte minden fehérvári versenyről kupával tértek haza, ám az idei év kicsit más a számukra. Mondhatni csak mennek, de nincs esélyük a jó eredményre. A Fordok más világban járnak, a Peugeotok között pedig nem értékelik őket. 

Eger után nagy tanúság volt, hogy nem teszteltek a verseny előtt, ezért ezt most semmiképpen nem szeretnék kihagyni. A versenyt megelőző csütörtökön próbáljuk magukra hangolni az autót.

„Csütörtökön Baranyában tesztelünk majd Ádámékkal. Nincs közel, de nagyon hasonló pályát sikerült találnunk és a logisztika is így jön jól ki. A Vértes Rally lesz az idei az idei utolsó Rallye1-es versenyünk. Nyíregyházát nem is terveztük, a Mikulás Rallye-hoz pedig nincs murva futóművünk” – tette hozzá Zoli.  

A 2020-as Vértes Rallyn vasárnap kilenc gyorsasági után hirdetnek majd győztest.

A csapat partnereinek köszöni a segítséget!

Sári Péter

Érdemes elolvasni

Régen várt már mindenki erre az elnökségi határozatra!

Hund Gábor

Molnár Martin: Közel a döntő

mihalyi.csaba

Hideg Ádámot csak a bordája állította meg

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató