Rally Rally 3

Kaveczki Jenő: Tökéletes hétvége volt!

Kaveczki Jenő és Nagy Péter két kategóriában is az élen zárt az Orfűi Teszt Ralin, és abszolút értékelésben is derekasan helytálltak, így a verseny után elégedetten osztotta meg véleményét a VW Golf pilótája a szezonnyitóról.

“Természetesen már nagyon vártuk az orfűi versenyt. A télen sok tervünk volt az autóval, de idő hiánya miatt nem tudtuk megcsinálni a fejlesztéseket, így gyakorlatilag ahogy le raktam Magyarhertelend után, úgy mentünk vele Orfűn is. A motorom 12. idényét kezdi nagyobb felújítások nélkül, de még megy. A verseny nagyon jó volt! A fiatalokkal nehéz volt felvenni a versenyt, de azért megpróbáltuk kisebb-nagyobb sikerrel. Az 5. kategóriát megnyertük és az első kerekes kategóriában (FWD3) is elsők lettünk. Abszolútban pedig 4. helyen zártunk. A navigátor Nagy Péter és a szerviz munkája is tökéletes volt. Maximálisan elégedett vagyok a hétvégével, több ilyen jó versenyt szeretnénk és természetesen támadunk egész évben. Most megpróbáljuk önerőből és a barátok segítségével az autót egy kicsit fejleszteni.” – mondta Kaveczki Jenő.

“Dugó” az 5-ös kategóriában Bíró Gergő és Hollósi Endre előtt, míg az FWD3-ban Bíró Gergő és Gráber Tamás előtt tudott nyerni. Abszolútban pedig Geiger Máté, Molnár Zoltán és Janovich Rajmund mögött zárt a negyedik helyen.

 

 

Készítette: Hund Gábor
Fotó: János Rita

Érdemes elolvasni

Hat gyorsasági, 58 km táv Zabaron

Hund Gábor

Mi várható nálad? 43. rész – Balázs Kornél

Hund Gábor

Vasárnap irány Szabadszállás

Hund Gábor