Rally Rally 3

Kerék Norbert: Elégedett vagyok az első orfűi versenyemmel

Kerék Norbert és Schrey Róbert először vett részt az orfűi Teszt Ralin, ahol ráadásul a kihangosító sem működött a verseny elején. A problémák ellenére sikeres hétvégét zárt a suzukis páros.

Kerék Norbert csak a tavaly év végén vette meg azt a Suzukit, amivel idén versenyez, de már első futamuk jól sikerült.

“Tél elején Tóth Zoli barátomtól vásároltuk az autót, majd átépítettük a méreteimhez. Ezt követően hóautózás közben igyekeztem barátkozni az autóval. December végén mentünk a Szilveszter Ralin, amit sikerült megnyernünk!” – mondta Kerék Norbert.

Az oroszlányi versenyző idén egyből egy eddig ismeretlen versennyel kezdett, azonban ennek ellenére jól sikerült az orfűi futam.

“Orfűn először jártunk versenyen, ami eléggé látszódott is. Semmi helyismeretünk nem volt, amit az is nehezített, hogy a kihangosító is tönkrement, nem hallottam Robit a verseny elején.
A nehezítő tényezők ellenére sikerült az FWD2 kategória 3., valamint a 3-as kategória 2. helyét megszereznünk, amivel maximálisan elégedett vagyok, hiszen a kategóriatársak nagyon ügyesek és gyorsak voltak. A verseny összességében az összes apró gonddal, ami nehezítette a dolgainkat nagyon tetszett! A szervezés, a pálya, a társaság is nagyon jó volt, tökéletes hétvége volt.” – mondta Kerék Norbert a Rallye3-as szezonnyitóról.

A Kerék-Schrey kettős a 3-as kategóriában Szabó Zsolt és Polereczki Ramóna mögött lett a második, míg az FWD2 kategóriában Geng Bence és Geng Ferenc, valamint Szabó Zsolték mögött lettek harmadikak.

 

Készítette: Hund Gábor

Érdemes elolvasni

Mi várható nálad? 67. rész – Dudás István Márton

Hund Gábor

Mi várható nálad? 66. rész – Konyári Péter

Hund Gábor

Mi várható nálad? 65. rész – Barabás Olivér

Hund Gábor