Rally Sajtóanyag

Keretbe foglalt csodálatos nyolc év

A Lada Kupa negyedik helyén teljesítette a 23. Taxi4 Mikulás Rallyet a Speed Technika párosa, a Hofbauer Tamás – Kiss Gábor duó.

Tamás nyolc évvel ezelőtt ezen a versenyen debütált Lencse Zoli navigátoraként és most szögre akasztja a tűzálló ruháját egy időre és a családra koncentrál. 

„Nagyon sok gondolat van a fejemben, rengeteg hálával tartozok Lencse Zolinak és a csapatának. Sok élményben volt részem, nagyon sokféle autóval versenyezhettem rövid pályafutásom alatt, de most a legfontosabb dolog az életemben, a jövő márciusában születendő gyerekem” – kezdte a beszélgetést Hofbauer Tamás, majd hozzátette. „Imádom a murvás versenyeket, és ha lesz alkalmam szívesen részt veszek majd évente egy futamon, de teljes szezont már nem szeretnék menni.”

A Mikulás Rallye egyébként jól sikerült a csapatnak, nem volt technikai gondjuk, a kölcsön navigátor is jól végezte a dolgát.

„Azonnal otthon éreztem magam a Ladában, nagy feeling volt vele menni. Örülök a lehetőségnek, hiszen ez egy nagyszerű ajándék volt Lencse Zoli és Erdélyi Gyuri részéről. A negyedik helyet szereztük meg, amivel teljesen elégedett vagyok. Technikai probléma nélkül teljesítettük az év utolsó murvás versenyét” – zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek!

Érdemes elolvasni

Az A csoport – kötelező olvasmány

mihalyi.csaba

Kiderül, hogy mennyire jó az R5-ös Proton

Hund Gábor

Dudás Gergő négy különböző autóval indul

mihalyi.csaba