Kettős magyar dobogó Horvátországban

Kettős magyar dobogós eredmény született az idei horvát Rally Show Santa Domenica versenyen, miután Kovács Antal a második, míg Ollé Sándor a harmadik helyen zárt. A versenyt az osztrák Simon Wagner szerezte meg.
 
Az idei Sveta Nedaljai versenyen Simon Wagner két szakaszt nyerve, végig vezetve végzett Skoda Fabia R5-sével az élen.
 
A második helyet Kovács Antal szerezte meg Fordjával, aki 18.4 másodperccel maradt el az osztrák riválisától, míg a harmadik helyet Ollé Sándor szerezte meg a Skodával további 10.8 másodperc hátránnyal. A győzelem bár idén nem lehetett meg, de így is két magyar versenyző zárt a dobogón.
 
Ollé már az első szakaszon hibázott, lecsúszott a saras útról autója bár nem sérült meg, de így is bravúros a 3. hely megszerzése.
 
A negyedik helyen Balogh János zárt, aki az utolsó szakaszon vesztett sok időt, így maga elé engedve márkatársát, de még Puskádi János előtt maradt.
 
A verseny tavalyi győztese, Ranga Péter Olléhoz hasonlóan az első szakaszon került nagy hátrányba, így végül a hetedik helyet szerezte meg a négyszeres horvát bajnok, Juraj Sebalj mögött, valamint Várkonyi Szabolcs és testvére, Ranga László előtt.
 
Fotó: Istovics Gergő

Keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Közelgő események

 • pén
  14
  dec
  2018

  Rally Café Magazin December

 • szo
  29
  dec
  2018

  Szilveszter Rally

 • ked
  22
  jan
  2019

  WRC: Monte Carlo Rali