WRC

Kiábrándító szereplés után változás jön Loubet-nél

Három verseny után továbbra is nulla ponttal áll Pierre-Louis Loubet a WRC-ben, így a Portugál Rallyn már új navigátorral folytatja.

 
Pierre-Louis Loubet és Vincent Landais 2015 óta versenyzett együtt, de ez a kapcsolat a Horvát Rally után véget ért.
 
“Ha most közös megegyezéssel véget is ér közös versenyzésünk Vincent Landais-val, a barátság továbbra is meg fog maradni. – írta közösségi oldalán Loubet. Vincenttel együtt nőttünk fel, átéltünk jobb és rosszabb időszakokat. Biztos vagyok benne, hogy kapcsolatunk továbbra is megmarad. Jó utat, társam!”
 
“Most értesültem arról, hogy a következő versenyeken már nem leszünk együtt. – mondta Vincent Landais l’Est Républicain újságnak. Amikor minden rendben van, akkor a pilóta érdemli a dicséretet, ha viszont probléma adódik, akkor a navigátorral van baj. Hiányoztak nyilván az elvárt eredmények. Valószínűleg Pierre-Louis-t megkérték, hogy változtasson, ha jövőre szeretné folytatni jelenlegi karrierjét. Nyilván egy fejnek vesznie kellett, ez pedig az én fejem lett. Továbbra is pozitív maradok, és nem fogom elfelejteni, hogy Pierre-Louis-val meglévő kapcsolatnak köszönhetően sok célt elérhettem. Hogy őszinte legyek, idén már akkor volt a nyomás rajtunk, hogy azt már nem tudtam élvezni.”
 
Loubet új navigátoráról később lesz döntés.

Érdemes elolvasni

Visszatérünk a motorsportba a világ minden táján

Hund Gábor

Eladó Hirvonen, Evans és Rossi egykori Ford Fiesta WRC-je

Hund Gábor

Eladó egy 2017-es Ford Fiesta WRC

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.