Kihívásokkal teli 8. hely

Az egri versenyhez képest nagyot lépett előre a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – Dr. Kovács Annamária duó a Hell 25. Miskolc Rallye-n, köszönhetően az új motornak és a jó beállításoknak.

A páros a nehéz körülmények ellenére folyamatosan ott autózott az Rallye1 mezőny elejében, sőt egy ötödik helyet villantottak is.

„A verseny előtt az utolsó pillanatban érkezett meg az új motorunk az M-Sporttól” – árulta el Lencse Zoltán, majd hozzátette. „Gyors programozás után nagyon jól sikerült beállítani az autót és ez egy jó kiindulási pont a jövőt nézve.”

Nagyon változatos körülmények nehezítették a páros versenyét Miskolcon. Főként az eső és a lehűlés nyomhatta volna rá a bélyegét a versenyre, de Zoli és Annamari nagyon jól alkalmazkodtak.

„A verseny tele volt kihívásokkal a folyton változó időjárási körülmények miatt. Volt, hogy jól gumiztunk, de volt olyan kör is, ahol nem volt tökéletes az abroncs választásunk, de sikerült tizenkettő gumival végig csinálnunk a versenyt” – folytatta Zoli.

Jelentős időbeli javulást mutattak Egerhez képest, és körről körre gyorsultak, végül az Országos Rallye Bajnokság abszolút nyolcadik helyén értek célba.

„Elégedettek vagyunk az eredmény miatt és örülünk, hogy ilyen erős mezőnyben volt egy ötödik időnk is. Sokat kell még tesztelnünk és motiváltak vagyunk a következő versenyekre” – zárta a beszélgetést Lencse Zoltán.

Köszönjük Partnereinknek!

Közelgő események

 • pén
  24
  máj
  2019

  ERC: Liepaja Rali

 • vas
  26
  máj
  2019

  WRX/ERX: Nagy-Britannia

 • csü
  30
  máj
  2019

  WRC: Portugál Rali