Uncategorized

Kilenc helyet javított a László-Begala páros a Montén

Csütörtökön kicsúszás és elakadás miatt vesztett időt László Zoltán és Begala Tamás, akik pénteken már sokkal jobb napot zártak és kilenc helyet javítottak kategóriájukban.

“Csütörtökön a második szakaszon kicsúsztunk, az autó alja pedig felült, így 6 percet vesztettünk és a hetedik helyről a 19-re csúsztunk.” – mesélte a Rally Cafénak a csütörtök este történteket a magyar kettős.

A Ford Fiesta R2T-vel induló magyar páros számára aztán a pénteki első szakasz etap lett, miután egy jeges részen több él, vagy középmezőnyben rajtoló páros is kiesett.

A nap további öt szakaszán azonban kétszer is sikerült a párosnak az RC4-es kategória 4. idejével célba érni, így a nap végére kilenc helyet sikerült javítaniuk, és a 10. helyről várhatják a folytatást.

“Egyre jobban élvezzük a versenyt, ami létszik legtöbb eredményünkön is. A nap folyamán 9 helyet javítottunk, úgy, hogy minden szakaszon meg kellett előznünk az előttünk rajtoló két R1-es autót. Saját tempónkban próbálunk versenyezni. Szeretnénk a most 10. helyezésünket tovább javítani és vasárnap délután a céldobogón ünnepelni.” – mondta a pénteki utolsó szakasz után a páros.

 

photo: MGR Images

Érdemes elolvasni

Gyári csapatok teszteltek a 2020-as Monte előtt (videó)

Hund Gábor

2019 tíz sorsdöntő WRC szakasza

Hund Gábor

Breen nem kaszálta el magát, de

mihalyi.csaba