eRally Café Kupa

Kiss Bálint eseménydús versenyzéssel nyerte a Boldogkő eRallyt

Kiss Bálint a Salgó után a Boldogkő eRallyn is győzni tudott az ORB értékelésében. Az eRally Café Kupa második futama azonban sok kalandot tartogatott a skodás versenyzőnek.

 
“Elég eseménydúsra sikerült ez a verseny, sajnos többször is hibáztam most. – mondta Kiss Bálint. Az első két gyorssal nagyjából elégedett voltam, viszont a harmadikat kicsit elóvatoskodtam, úgyhogy ott sokat kaptam. A második körben próbáltam gyorsulni, de egy-két apró hiba miatt ez nem látszott meg az időkön, szinte azonos időket mentem, mint elsőre. Viszont a kör utolsó szakaszán leesett az eső, ami slickkel elég fárasztó menet volt. A végén talán emiatt sikerült egy nagyot hibáznom, eltaláltam egy oszlopot, ami keresztbe fordított az úton, és csak több tolatás után tudtam folytatni.
Itt azt hittem el is úsztak a győzelmi esélyeim, de végül nem kerültem reménytelen hátrányba, úgyhogy úgy döntöttem, megpróbálom ledolgozni. A következő szakaszon sikerült is hoznom egy kicsit, és az azt követőn is jól mentem érzésre, de a végén megint hibáztam, megpördültem és ezzel megint megnehezítettem a dolgomat. Az utolsó gyorson már nem is igazán sikerült elkapni a ritmust, de szerencsémre épp elég gyors voltam ahhoz, hogy Blitzer Martint megelőzzem, és Gobodics Tamást magam mögött tartsam. Izgalmas meccs volt, gratulálok mindkettőjüknek, mert ez most nagyon kevésen múlt.”
 
Kiss Bálint második győzelmével 17 pontos előnyre tett szert Gobodics Tamás előtt, míg a harmadik helyen Blitzer Martin 19 pont hátránnyal áll.

Érdemes elolvasni

Az Ózd eRally, az eRally Café Kupa harmadik futamának pályái

Hund Gábor

Csicsely Attila: Igazi rally verseny volt a Boldogkő eRally

Hund Gábor

Görög Péter legyőzte Vincze Ferencet a Boldogkő eRally egyik szakaszán

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.