Kamion Magazin

KISS NORBI ÚJRA EURÓPA-BAJNOK ESÉLYES

Pályafutása legerősebb csapatával, a Révész Truck Racing Teammel, magyar háttérrel és MAN motorral áll rajthoz Kiss Norbi a kamion-Európa-bajnokságon, amelynek újra az egyik esélyesévé lépett elő. Az autót még nem, de a csapatot már bemutatták.

Részlet a Rally Café 2020. júniusi számában megjelent cikkből, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt.

„Nagy a változás, csapatot és márkát is váltottunk, de nagyon optimista vagyok“ – vágott a közepébe Kiss Norbi. A legfontosabb talán az, hogy a Révész Csoport saját csapatot hozott létre, amelyet nem csak anyagilag, de szakmailag is támogat és egyértelműen sportsikereket szeretnének elérni.

„Örülök neki, hogy hazataláltunk, hogy újra magyar csapat színeiben versenyezhetünk és hogy egy ilyen komoly cég állt mellénk. Révész Bálintnak régi álma volt, hogy saját versenykamion csapata legyen, nekem pedig, hogy újra hazai színekben versenyezhessek.“

EZ IS ÉRDEKELHET: 15 ÉVESEN A RALLY VB-N
EZ IS ÉRDEKELHET: ZSIGULIVAL CSAK KERESZTBE

Az együttműködés egy fehér lappal kezdődött, amire felvázolták a lehetőségeket.

„Először is azt kellett eldönteni, hogy milyen autóval versenyzünk. Felmerült a DAF, mint a Révész Csoport egyik fő márkája, de nekik nincs versenymotorjuk. Aztán a Mercedes, az Iveco és az MAN is. A két utóbbinak van jelenleg a legjobb versenymotorja, amik közül az MAN-t ítéltük a legjobbnak, így ezt a márkát választottuk.“

A teljes cikket a Rally Café 2020. júniusi számában olvashatod, amit keress az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt.

Érdemes elolvasni

Velenczei Ádám: Mi kell a győzelemhez? – Megjelent a Rally Café novemberi száma

mihalyi.csaba

AZ ŐS-TRABANTOS

mihalyi.csaba

KILINCCSEL ELŐRE IS GYORS

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató