ORB Rally

Kiváló magyar eredmények Bulgáriában és Csehországban

A Rallye1 szünetét kihasználva Dudás Gergő és Szabó Krisztián a Bolgár Ralin, míg Csomós Miklós és Nagy Attila a cseh Krumlov Ralin indult és ért el nagyszerű kategória győzelmeket R2-es Peugeot-val.

Azt követően, hogy a Rallye1-es Miskolc Ralin kiváló teljesítményt nyújtva nyerte meg az ORC versenyt Dudás Gergő és Szabó Krisztián Mitsubishival, a múlt hétvégén a Bolgár Ralin állt rajthoz egy R2-es Peugeot-val.

A bolgár bajnokság aszfaltos szezonnyitóján 154.96 km versenytáv leküzdése után három R5-ös autó, valamint egy Mitsubishi és egy Subaru mögött Dudásék az abszolút 6. helyet megszerezve értek célba. A Peugeot 208 R2-vel egy félperces büntetés ellenére is 46.8 másodperc előnnyel nyertek a 2WD mezőnyében, míg kategóriájukban 2:12 perccel előzték meg a második helyezettet.

Fotó: Dudás Gergő Facebook oldal

A Bolgár Ralit abszolútban a skodás Dimitar Iliev nyerte meg.

Fotó: Honza Fronek

Ezen a hétvégén Csomós Miklós és Nagy Attila az R2-es Peugeot-t, amivel megnyerték az elsőkét idei futamot a Peugeot 208 Rally Kupában, a cseh Krumlov Ralin vetették be.

A fiatal páros a 161.37 km-es aszfaltos versenyt az abszolút 13. helyen fejezték be 8 R5-ös autó és négy Mitsubishi mögött, azonban a 2WD mezőnyben és RC4-es kategóriájukban is egy perces előnnyel tudtak nyerni.

A cseh bajnokság idei harmadik futamán a skodás Jan Kopecky szerezte meg a győzelmet.

Fotó: Szebényi Beáta

Érdemes elolvasni

Vértes Rally1 összefoglaló – Rally Café TV

Hund Gábor

Egyszer csak megérkezett a szarvas!

Vörös Gergely

Nagyszerű verseny volt

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató