WRC

Lappi meglepődött

Esapekka Lappi szerint nagyon jól alakult számára és az M-Sport számára a 2020-as WRC szezon első három versenye, de aztán jött a vírus…

 
“A szezon kezdete még rendben volt. – mondta Esapekka Lappi. Voltak verseny előtti tesztjeink, még ha a Monte előtt rövid is volt, de legalább az autóba ülhettünk. Aztán jött a vírus… és az egész csapat összezavarodott. Nagyon nehéz idők jöttek.”
 
“Szerintem a szezon eleji tempónk megfelelő volt, aztán jött a leállás és utána meglepődtem, hogy a Hyundai mennyire erősen tért vissza, mi pedig mennyire messze kerültünk a mezőny elejétől.”
 
Amíg a Hyundai és a Toyota folyamatosan tesztelt versenyeken és magán teszteken a leállást követően, addig az M-Sport tesztjei nagyon minimálisak voltak.
 
“Abban reménykedtem, hogy legalább a versenyek előtt tudunk tesztelni, amivel fejlődhettem volna az autóval. Legalább a lengéscsillapítókkal vagy a felfüggesztéssel tudtunk volna dolgozni.Ugyanakkor muszáj volt megértenem, hogy az M-Sport számára sem a fákon terem, vagy a földből nő ki a pénz.”

Érdemes elolvasni

Kettős Hyundai siker a mozgalmas shakedownon

Hund Gábor

Evans és Veiby hibája is videón

Hund Gábor

WRC 2021 – Arctic Rally Finland – Szerda & Csütörtök / Wednesday & Thursday – MGR Images

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató