WRC

Latvala: Egy dolog sohasem volt kétséges Rovanpera kapcsán

Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke szerint még jól is kijöhet Kalle Rovanpera a Horvát Rallyn bekövetkezett balesetből.

 
Kalle Rovanpera a WRC éléről várhatta a Horvát Rallyt, azonban a 10. WRC-s futamán a fiatal versenyző már az első szakaszon kiesett, így a vb 5. helyéről várhatja a Portugál Rallyt. Rovanpera számára pedig akár jól is alakulhatnak a következő versenyek, miután nem kell takarítania a murvás futamokon.
 
“Kalle nagyszerű pozícióból indulhat Portugáliában és a következő versenyeken, ez ebben a pozitívum. – mondta Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke. Egy dolog pedig sohasem volt kétséges Rovanpera kapcsán. Nagyon jó tempóval rendelkezik. Ezt tudjuk és látjuk is. Ami hiányzik számára még az a tapasztalat és a WRC-ben töltött idő. Horvátországban valószínűleg túl gyors volt tapasztalataihoz képest, és túl nagy árat fizetett. Viszont tudjuk, hogy egyszer összeáll minden számára. A csapat számára ugyanakkor jól sikerült a verseny és már a következőre koncentrálunk.”

Érdemes elolvasni

Visszatérünk a motorsportba a világ minden táján

Hund Gábor

Eladó Hirvonen, Evans és Rossi egykori Ford Fiesta WRC-je

Hund Gábor

Eladó egy 2017-es Ford Fiesta WRC

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.