WRC

Latvala: Nem kívánhattunk volna ennél többet

A Toyota Gazoo Racing csapatvezetője, Jari-Matti Latvala nagyon elégedett volt a Monte-Carlo Rally után, ahol csapata kettős győzelmet ért el, és melynek Power Stage szakaszán három Yaris zárt az élén.

 
“A 2019-es Német Rally óta nem voltam sajtótájékoztatón, most pedig egészen más érzés itt lenni csapatvezetőként. – mondta Jari-Matti Latvala. Szerettem volna, ha kihozzuk a maximumot ebből a versenyből és amit láttam az igazán lenyűgözött. Nagyon lenyűgözött az egész csapat működése, Seb, Elfyn, Kalle és Taka tempója is jó volt. Seb képes volt néhány szakaszon dominálni, ami kellett a győzelméhez. Elfyn következetes és hibátlan versenyt mutatott be. Kalle megérdemelte volna a dobogót, ezért kár volt a defektért. Ez az eredmény nagyszerű volt szezonkezdőnek. Ugyanakkor Taka is jó eredményt ért el a hatodik helyezéssel. A legjobb hatban négy Toyotával, nem kívánhattunk volna többet.”
 
Latvala szerint nagyon fontos hangsúlyt kap a nyugodt légkör a Toyota sikereiben.
 
“Az a legjobb, amikor egy csapatban nyugalom, feszültségmentes légkör van. A Toyotánál pont ez a helyzet. A párosok mosolyogva mennek a szakaszokra, nem kell mondani nekik, hogy ezt csináld, azt tedd.”

Érdemes elolvasni

Adamo nem lepődött meg

Hund Gábor

Suninen Horvátországba is mehetett volna

Hund Gábor

Bemutatkozott a Rally3-as Ford

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató