WRC

Latvala rövid időre tervez, de maximumot nyújt

Jari-Matti Latvala már csak 1-2 évre szeretne visszatérni a WRC-be, azonban ha visszatér, kész 110%-ot nyújtani.

 
Jari-Matti Latvala 2022-ben szeretne visszatérni a WRC mezőnyébe gyári versenyzőként, hogy még 1 vagy 2 szezont tudjon teljesíteni.
 
“Ha vissza tudok térni, akkor kész vagyok 110%-ot nyújtani. – mondta Latvala. Nem tudok mást csinálni, másra gondolni, mint a rallyra. Karrierem során mindig mindent a rallynak szenteltem, más dolgokat félretettem, hogy majd pályafutásom befejezése után foglalkozzak vele. Valóban készen állok a maximumnál is többet nyújtani, de azt is tudom, hogy ezt csak egy vagy két szezonban tudom megcsinálni. Tehát szeretnék 2022-re és 2023-ra visszatérni. Pályafutásom alatt a Ford, a Volkswagen és a Toyota versenyzője is voltam és három különböző generációjú WRC-vel versenyeztem, tehát komolyan tudnék segíteni egy 2022-es WRC fejlesztésében.”
 
Latvala eredetileg idén szeretett volna olyan eredményeket elérni, amivel 2021-re visszatérhet, de a járvány okozta szünet miatt ezt egy évvel elcsúsztatta.

Érdemes elolvasni

Neuville az élen, Hyundai 1-2

Hund Gábor

Ismét Neuville vezet, három defekttel indult a délután

Hund Gábor

Tanak: Ehhez nincs mit hozzátenni

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!