WRC

Latvala sem változtatna

Jari-Matti Latvala, a Toyota Gazoo Racing csapatfőnöke Sébastien Ogier visszavonulása után sem változtatna a csapatfelálláson.

 
Sébastien Ogier várhatóan év végén végleg befejezi WRC karrierjét, azonban arra még lát esélyt, hogy a 2022-es Montén elinduljon, akkor már a Rally1-es Toyotával. Jari-Matti Latvala azonban próbálja meggyőzni a hétszeres világbajnokot, hogy máshol is induljon a csapattal.
 
Thierry Neuville és Ott Tanak tegnap több évre hosszabbított a Hyundai csapatával, és Jari-Matti Latvala is szeretné megtartani mostani versenyzőit.
 
“Nagyon jó a pilóta felállásunk, és komolyan dolgozunk azon, hogy ezen ne kelljen változtatni. – mondta Jari-Matti Latvala, a Dirtfishnek.
 
Az amerikai média úgy értesült, hogy Kalle Rovanperát szeretné mindenképp megtartani a japán gyártó, míg Elfyn Evans szabadon igazolható lenne. Ezt azonban Latvala cáfolta.
 
“Elfyn nagy előny a csapat számára, ezért szeretnénk, ha maradna. Még a csapat fő pilótájaként is el tudom képzelni. Nagyon tapasztalt és lenyűgözött fejlődésével, ahogy az évek során felnőtt az élmezőnybe.”

Érdemes elolvasni

Jó hír Wydaeghe állapotáról

Hund Gábor

Adamotól búcsúznak a Hyundai pilótái

Hund Gábor

Távozik Andrea Adamo a Hyundaitól

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.