Rally

Látványos autózást ígér az ORC-bajnoka

Örömautózásra és a látványra szeretne koncentrálni Dudás Gergő és Szabó Krisztián a Mikulás Rallyn. Az ORC idei bajnokai ezúttal a tartalék N-es Mitsubishivel állnak rajthoz és nem a stopper ellen akarnak versenyezni.

„Nagyon örülünk az ORC bajnoki címnek, amiben hatalmas munkája volt az egyész Rodeo Speed Car-csapatnak. Nyíregyházán mindent a bajnokság megnyerésének rendeltünk alá, de most a Mikulás Rallyn szeretnénk egy kicsit felszabadultabban versenyezni“ – mondta Dudás Gergő.

„Évről–évre egyre előkelőbb rajtszámot kapunk a Mikulás Rallyn, az idei 10-es nagyon nagy megtiszteltetés, főleg úgy, hogy több R5-ös autó elé soroltak minket.“

Más megközelítésben, de hasonló tervekkel áll rajhoz Dián Attila és Papp György is.

„Én már a tesztet is nagyon élveztem – mondta Dián. – Nekem minden versenyautóban töltött perc ünnep, úgyhogy a Mikulás Rallyn egyetlen célom van, hogy az elejétől a végéig minden centiméterét élvezzem.

Természetesen én is nagyon örülök Gergő bajnoki címének, rettenetesen büszke vagyok a csapatunk teljesítményére és ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített az idei eredményeink elérésben.

A Mikulás Rallyra pedig nagyon jó versenyt kívánok valamennyi résztvevőnek és a szurkolóknak.“

Érdemes elolvasni

Tanak és Neuville egymásnak feszült, de Loubet nevetett!

Hund Gábor

Nem lesz Janner Rally 2021-ben

Hund Gábor

Best of Trabant 2010-2020

Hund Gábor