Rally Sajtóanyag

Látványos hatodik hely

Az abszolút hatodik helyet szerezte meg a hétvégi Mikulás Rallye-n a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó, akik a saját szórakoztatásuk mellett a nézőket sem hagyták cserben.

Zoli és Annamari nagyon élvezték a versenyt, ahol minden nagyon jól működött. Jó volt a hangulat, szakaszról szakaszra javultak az eredményeik, csupán egy – két túlcsúszásuk volt egész hétvégén.

„Sikerült egy olyan versenyen részt vennünk, ahol az egész éves munkánk az autóért és a csapatunkért végre kifizetődött. A hétvége során minden tökéletesen összeállt, így az abszolút 6. hellyel meg koronázhattuk a versenyünket. Elégedettek vagyunk az eredménnyel és már nagyon várjuk a Szilveszter Rallye-t” – árulta el Lencse Zoli a verseny végén.

Nem volt nyomás alatt senki, a buli verseny miatt érkeztek Veszprémbe, az eredmény sem érdekelte őket, csak a szórakozásra és a szórakoztatásra koncentráltak.

„Az egész hétvégén szenzációs volt a hangulat és az autóban is nagyon jól éreztük magunkat. Végre minden hibátlanul működött, ami a sikeres rallyzáshoz kell. Szakaszról szakaszra tudtunk javulni időben, ami mindig jó jel. Zoli szeret és tud is murván autózni. Mivel ez a verseny már nem része a bajnokságnak, nem volt rajtunk akkora nyomás, tudtunk látványosan is menni a nézőknek, ami időben igaz nem mindig kifizetődő, de meglehetősen szórakoztató belülről is” – tette hozzá dr. Kovács Annamária.

A csapatnak sok ideje nem marad pihenésre, egy kis karácsonyozás után a Szilveszter Rallye-n folytatódik a decemberi buli versenyzés. Addig is kívánunk mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt!

Köszönjük Partnereinknek!

Érdemes elolvasni

Az A csoport – kötelező olvasmány

mihalyi.csaba

Kiderül, hogy mennyire jó az R5-ös Proton

Hund Gábor

Dudás Gergő négy különböző autóval indul

mihalyi.csaba