eRally Café Kupa

Lendvai István Rolfnak bejött az autóváltás az eRally Café Kupában

Lendvai István Rolf egy teszthez képest egy másik autóval indul az eRally Café Kupa első, Salgó eRallyján, az új fejlesztésű Ford Fiesta R2-vel pedig az ORB 2WD 2. helyét szerezte meg.

 
“A verseny előtt 1 nappal másik autóba ültem, mint amivel a teszten indultam. – mondta Lendvai István Rolf. Egy újabb fejlesztésű Fiesta R2-vel indultam végül a versenyen. 15-20 lóerővel erősebb, illetve frissebb fejlesztés. Azt éreztem kell még egy kis erő, hogy tudjunk gyorsulni. Ami némelyik szakaszon sikerült is. A verseny összességében jól sikerült. Egy nagyobb hibám volt az utolsó gyorson ami végül nem befolyásolta a végeredményt. Próbáltam végig konstans időket menni, ami sikerült is végig.
Egyedül a Vinec-Skalsko gyorsaságival nem voltam kibékülve. Azon valamiért nem találtam a kellő gyorsaságot, ahhoz, hogy legyőzzem Csicsely Attilát. A többi gyorson mindig próbáltam azt behozni, amit a hosszú gyorson kapok. Az utolsó gyors közepén eltaláltam egy korlátot, megakadt az autó, ott bent hagytam kb. 7-8 másodpercet és így végül kb. 20 másodperccel maradtam le az első helyről. Kezdésnek jó volt. Jobban fogok készülni a következő futamra. Köszönöm a szervezőknek a versenyt és gratulálok az összes célba érkezőnek!”

Érdemes elolvasni

Az Ózd eRally, az eRally Café Kupa harmadik futamának pályái

Hund Gábor

Csicsely Attila: Igazi rally verseny volt a Boldogkő eRally

Hund Gábor

Görög Péter legyőzte Vincze Ferencet a Boldogkő eRally egyik szakaszán

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.