Rally 2 Rally 3

Lezák Péter: A körülmények nem tették lehetővé a győzelmet

Lezák Péter és Gór Zorán szeretett volna a Salgó Rally Rally2-es mezőnyében a leggyorsabb lenni az egyedi rajtengedéllyel indulók között, ám ezt sok tényező gátolta meg.

 
– Kategóriátokban a 2. helyen végeztetek. Milyen volt a Salgó Rallytok?
– Elég kaotikus volt ez a Salgó Rally. Az első két gyorsasági sajnos, etap lett a Rally2-nek, ami eléggé lehangolt és kissé ki is zökkentett a reggeli lelkesedésből. A harmadik, egyben első éles gyorsaságin pedig sikerült az előttem rajtoló párossal közelebbi kontaktba kerülni, aminek sajnos az autó fél oldala látta a kárát, ennek ellenére az abszolút 10. időt sikerült itt menni. A továbbiakban próbáltuk tartani a lépést a többiekkel, de a körgyorson elég sokat kaptunk, bár ezen nem csodálkozom. Egy felírásból mentünk, mert többre nem jutott idő, így inkább a nézők kiszolgálása került előtérbe. Szóval volt minden ezen a versenyen, amit a rally magába foglalhat, de összességében élveztük nagyon. Kategóriákban 2.helyen értünk célba a nap végén, a fő cél a dobogó legfelső foka volt, de a körülmények úgy alakították, hogy ezt sajnos el kellett engedjünk.
 
– Hogy tetszettek a pályák és a szervezés?
– A pályák nagyon tetszettek, tavalyról ugye kettő ebből már ismerős volt, a körgyors pedig felül múlta az elvárásokat 😁 Versenyzői szemmel nézve nem ez volt életünk leggördülékenyebben megszervezett versenye, beleértve a Rally2 szervíz kialakítását is.
 
– Következő versenyetek?
– Terveztük Miskolcot, hiszen hazai verseny, ismerjük minden szegletét, de az időpont módosítás miatt (hiába csak 1 nap) ki kell, hogy hagyjuk sajnos. Köszönjük szépen a rengeteg segítséget barátainknak és családtagjaiknak, szponzorainknak, akik támogatása nélkül nem tudnánk rajthoz állni😉
 
Hund Gábor
Fotó: Peták Tibor

Érdemes elolvasni

Csak egy kör adatott meg

Hund Gábor

Mikulás Rally 2020-Rally2 összefoglaló – Rally Café TV

Hund Gábor

Ez történt 2020-ban – Június

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató