Gokart Sajtóanyag

Losonczy legjobb időmérője

Még egy megfázás sem tudta megakadályozni Losonczy Leventét abban, hogy pályafutása legjobb időmérőjét teljesítse a közös Central European Rotax Max Challenge (CEE) és magyar bajnoki futamon, ahol szinte edzés nélkül szerezte meg a harmadik helyet.

Igazi hős volt Losonczy Levi a hétvégén, aki megfázással küszködött, szombaton még lázas is volt, így összesen két bemenete volt az időmérő előtt. Vasárnap a warm upot is kihagyta, hogy erőt gyűjtsön, ami sikerült is neki, hiszen a Senior kategóriában harmadik időt futott. Az elődöntőben azonban a betegség felülkerekedett, ezt a futamot még becsületből teljesítette, de a döntőben és a szuperdöntőben már nem állt rajthoz.

„Pár nappal a verseny előtt fáztam meg – mondta Levi. – A gokartban pedig elég kellemetlen, amikor az ember ötméterenként köhög. Szombaton így csak kétszer ültem gokartban. Vasárnap életem legjobb időmérőjét futottam, engem is meglepett a harmadik hely.

Az elődöntőben a rajtom jó volt, csatáztam a dobogós helyezésekért, de a második körtől elkezdett fájni a mellkasom, onnantól nem tudtam száz százalékosan koncentrálni. Azt a futamot még be akartam fejezni, hátha csoda történik, de nem javultam, így a döntőben már nem álltam rajthoz. Sajnálom, hogy így alakult, mert az elmúlt hétvégi Clio-futam után szerettem volna egy jó versenyt futni.“

Érdemes elolvasni

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Hund Gábor

Hideg Ádám egyből döntőbe jutott

mihalyi.csaba

Rekordszámú mezőnyben debütált Molnár Martin

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató