ERC

Lukyanuk navigátort vált a súlyos hiba után

Alexey Lukyanuk visszatér régi navigátorához, Alexey Arnautovhoz a Kanári-szigetek Rallyn, miután Dmitriy Eremeev nagyot hibázott a Rally Hungaryn.

 
Alexey Lukyanuk a győzelemért csatázott Andreas Mikkelsennel, amíg navigátora, Dmitriy Eremeev nem hibázott nagyot a Rally Hungary első napján.
 
Az orosz páros a magyar ERC verseny hatodik szakaszára 5 perccel korábban érkezett, ezért 5 perces büntetést kapott, mint később kiderült a navigátor hibája miatt.
 
Lukyanuk ezt követően már csak a második nap megnyeréséért hajthatott, ami sikerült is számára, míg abszolútban a 13. helyig tudott fellépni.
 
Bár hibázni mindenkinek van joga és már WRC futamon is előfordult navigátori hiba, de Eremeev hibája nem maradt következmény nélkül, Alexey Lukyanuk mellé Alexey Arnautov ül be a Kanári-szigetek Rallyn. 2018-ban együtt szerezték meg az EB címet, most pedig jó esély van arra, hogy eldöntik a bajnoki cím sorsát.
 
Arnautov 2019 végén szállt ki Lukyanuk mellől, mivel egyéb teendői miatt már nem tudta vállalni a versenyzéssel járó plusz munkát.

Érdemes elolvasni

Munster: Nagyon nehéz lesz

Hund Gábor

“Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között”

Hund Gábor

Öt szakasz élőben a Kanári-szigetekről

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató