Rally Café Magazin
Magazin ORB ORC

Minden, amit Dudás Gergőről eddig nem tudtál

Mindössze három éve versenyez Dudás Gergő, aki hatalmas léptekkel tör előre a rally ranglétráján. Két futammal a bajnokság vége előtt vezeti az ORC-t és szinte versenyről versenyre látszik, ahogy fejlődik. Ideje volt tehát, hogy vendégül lássuk a Rally Café kávézójában és egy jót beszélgessünk vele.

Részlet a Rally Café 2019. szeptemberi számában megjelent interjúból.

Hány éves korodban voltál először raliversenyen?

Három éve, 19 évesen, amikor először indultam a Miskolc Ralin. Előtte Kiskunlacházán voltunk párszor, de ott is versenyeztem. Nézőként később voltam ralin, egyszer–kétszer kimentem sprintre, idén terveztem, hogy megnézem a Deutschland Ralit, de Ózdot egy héttel előrébb hozták, így ez kimaradt.

Kit hívnál meg egy italra?

A kategória társaim közül bárkit. Bán Viktorral (Maricsek navigátora) bármikor, bármennyit tudunk beszélgetni.

Milyen versenyautót próbálnál ki a legszívesebben?

Yaris WRC-t. A Toyota a kedvenc versenyautóm. Szerintem fényévekkel szebb a formája, a kiállása, mint a többinek. Bármikor meglátok róla egy képet, akár csak a Facebookon, percekig tudok benne gyönyörködni. A dizájnja is nagyon jól ki van találva. Egyszer egy képen átszíneztem a pirosat zöldre, de úgy nagyon skodás lett.

A teljes interjút a Rally Café 2019. szeptemberi számában olvashatjátok, amelyet keressetek az újságárusoknál, a MOL, az OMV és a Lukoil benzinkutakon.

Érdemes elolvasni

Minden, amit Velezdi Eszterről  eddig nem tudtál

Mihályi Csaba

Az idei legjobb eredményük

Hund Gábor

Balatonyi Árpi, a kocka zsigulis

Mihályi Csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató