Gokart

Magyar Super Masterek

Adriában rendezték a négyfordulós WSK Super Master Series első futamát, ahol két kategóriában három fiatal versenyző képviselte hazánkat. 

Molnár Martinnak és Hideg Ádámnak is ez volt pályafutása második futama az OKJ kategóriában, míg Gáspár Benett a Miniben jeleskedett.

Az önálló verseny, a Champions Cup után a mezőny nagy része maradt az olaszországi Adria International Racewayen, így az OKJ kategóriában 93 résztevő volt. Hideg Ádám ebben a népes mezőnyben kvalifikálta magát a 19. helyre, míg az öt előfutam után a 34. helyen jutott elődöntőbe. Itt azonban bordasérülés miatt nem tudott rajthoz állni. 

Molnár Martin az időmérőn 54. lett, amin az előfutamok során tudott javítani, és a 46. helyre jött fel. Így ő is elődöntőbe jutott, ahol egy igencsak mozgalmas futam során a 33 fős mezőnyben a 27. helyet szerezte meg.

Erős mezőnyben kellet megmérkőznie Gáspár Benettnek, hiszen a Mini kategóriában 115-en álltak rajthoz. Az időmérőn a 67. helyet szerezte meg, az előfutamok után pedig a 71. helyen végezett, így mindössze három helyezésen múlott a döntőbe jutása. 

A WSK Super Master Series következő versenyét La Concában rendezik meg március 10–14-e között. 

Érdemes elolvasni

Új hazai szimulátoros és gokartos tehetségkutató eseményére kaptunk meghívást

Hund Gábor

MHH Kart Team: Menya szintet lépett a WSK-ban

mihalyi.csaba

Molnár Martin: Kemény hétvége

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.