Autósport Rally

Májusig biztosan nem lesz autóverseny Magyarországon

Az MNASZ április 30-ig felfüggesztette valamennyi, a naptárában szereplő autósport eseményt, így az áprilisi Miskolc Rallyt biztosan nem rendezik meg az eredeti időpontjában.

“Az MNASZ Elnöksége a COVID-19 koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetben hozott kormányzati intézkedések okán felfüggeszti az MNASZ 2020. évi versenynaptárában 2020. április 30-ig szereplő események megrendezését – áll az MNASZ közleményében.

A 2020. évi versenynaptár módosításával kapcsolatban az MNASZ munkatársai folyamatos egyeztetéseket folytatnak az elhalasztott versenyek rendezőivel, illetve a nemzetközi események esetében az FIA illetékeseivel.

Az MNASZ elnöksége 2020. április 15-én újraértékeli a fennálló helyzetet és megteszi a szükséges további intézkedéseket. Az MNASZ elnöksége, a Magyar Sport Háza üzemeltetőjének döntését figyelembe véve – mely szerint a Magyar Sport Házában semmilyen rendezvény megtartására nincs lehetőség –, valamint illeszkedve a Kormány egészségvédelmi intézkedéseihez, elhalasztja az MNASZ 2020. március 25-re összehívott éves rendes közgyűlését.

A közgyűlés új időpontjáról az MNASZ elnöksége a későbbiekben határoz.”

A teljes közlemény itt olvasható.

Érdemes elolvasni

Amikor Zsírpapának eldobták a szíjat

mihalyi.csaba

Miért nem Moszkvicsból lett a VFTS?

mihalyi.csaba

1987: Amikor azt hittük, itt a világvége

mihalyi.csaba