WRC

Makinen: Bízom benne, hogy Ogier maradni fog

Tommi Makinen szerint csupán a közös sikereken múlhat, hogy Sébastien Ogier valóban visszavonul e 2020 végén. A négyszeres világbajnok csapatvezető szeretné, ha nem csak egy évig dolgozhatna együtt a hatszoros világbajnokkal.

 
Sébastien Ogier nyáron erősítette meg, hogy 2020 végén befejezi a WRC karriert, azonban akkor még nem lehetett tudni, hogy 2020-ban új csapattal áll rajthoz a Citroen kilépése után.
 
A 36 éves francia versenyző egy évre írt alá a Toyotához, de Tommi Makinen elképzelhetőnek tartja, hogy 2020 után is marad a csapatnál.
 
“Úgy gondolom, ha sikeresek tudunk lenni, akkor maradhat a csapatban tovább is, mint egy év Sébastien Ogier, Ez csak a közös sikereken fog múlni.” – mondta Tommi Makinen a Toyota Gazoo Racing csapatvezetője.
 
Sébastien Ogier eközben úgy nyilatkozott, ha történne velemi, akkor meggondolná magát a visszavonulással kapcsolatban.
 
“Szeretnék a Volkswagen és a Ford után egy harmadik márkával is világbajnok lenni. Úgy indulok neki a következő szezonnak, hogy mindenképp az utolsó lesz. Nagyszerű karrierem volt, de ha valami történne, még meggondolhatnám a visszavonulást.” – mondta Sébastien Ogier.

Érdemes elolvasni

14. a záró nap előtt a László-Begala kettős

Hund Gábor

Evans vezeti a hármas csatát

Hund Gábor

180 km/h-val esett el Tanak

Hund Gábor