Historic

Mang Huba: Jó lesz ismét hazai pályán menni

A FiaSko SE pilótája, Mang Huba egy Skoda Favorittal áll rajthoz az 54. Mecsek Rallyn, ahol egy igazán tapasztalt navigátor, Béres Attila lesz a társa a Historic OB mezőnyében.

 
“A Mecsek Rally pályái nagyon jók lesznek idén. – mondta Mang Huba. Mentünk rajta már régebben, de most is fel kell dolgozni rendesen őket. Célba szeretnénk érni, természetesen az sem baj, ha emellett eredményesen tesszük. Várjuk már nagyon a versenyt, jó lesz ismét hazai pályán menni.”
A FiaSko SE Szedibau Kft., Nestro Kft., Marso Mecsek Kft., IES Kft., SKC consulting, V-profi Kft., V-boys Kft., Profihome, Borjadi Zrt, Ts csavar bolt, Kaitz Agro, Gráf trans bt, G-extra Shopping Kft, Fagépszer Kft., Rapid-m Kft., Fast autó Kft. által támogatott páros másik tagja Béres “Unicum” Attila lesz, aki már talán megszámolni sem tudja, mennyire sok Mecsek Rallyn volt jelen versenyzőként és navigátorként egyaránt.
“A pályák méltóak a Mecsek Rallye hírnevéhez. – mondta Béres “Unicum” Attila. Tetszik mindegyik. Hiába az ismerem őket, nem szabad félvállról venni, rendesen fel kell készülni belőlük. Ez most nekem teljesen új verseny lesz, mivel Hubának diktálok Historicban. Mindketten maximalisták vagyunk, cél mindig a győzelem, aztán majd meglátjuk. Szeretnénk jól érezni magunkat, jó a csapat, jó a kocsi, jó a pilóta, és még az idő is igazi nyári lesz, mi baj lehet.”
A páros a látványos autózást majd a 316-os rajtszám tulajdonosaiként teheti meg az 54. Mecsek Rallyn.

Érdemes elolvasni

I. Babarci Lada Show

Vörös Gergő

Oroszlány Rally 2021 – Versenykiírás

Hund Gábor

RIADALOM A WIRTMANN MŰHELYBEN

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.