Rally

Maricsek beállt utolsó mohikánnak és * * * * *

A tesztkategória negyedik helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Paizs Róbert a Kazincbarcika Rallyn, amivel egyben a legjobb Mitsubishivel versenyző páros lettek. De nem is annyira az eredmény, hanem maga a verseny volt a fontos, na meg a 14 kilométeres gyorsasági, ami Maricsek szerint * * * * * volt.

„Nagyon jó verseny volt! Jó volt a rendezés, nem volt csúszás, a 14 kilométeres gyorsasági meg olyan volt, amilyen kifejezést maximum Zsírpapától írnál le, engem csak kicsillagoznál – nevetett Maricsek. – A saját versenyzésünkön túl a Rally2 is megérdemelt már egy ilyen igazán jó versenyt. Kedd van, visszaestem a napi taposómalomba, de még mindig vigyorgok. 

A hétvégén egy kicsit úgy éreztem magam a Mitsubishivel, mint valami utolsó mohikán. Szerencsére volt egy fiatal ellenfelünk Bertalan Márton személyében, és egy másik utolsó mohikán, Sziklai Tibi, akik nagyon gyorsak volt, sietni kellett ellenük. Ennek ellenére abszolút a biztonságra mentünk. 

Nagyon jó volt az éjszakai szakasz is. Én valami oknál fogva nem szeretek sötétben menni, az elején most is volt minden bajom, de három kilométer után kisimult minden. Képzeld, még tanultam is valamit a hétvégén! Ha éjszakai gyors van, előtte be kell állítani a lámpákat, sokkal hasznosabb, ha az utat világítják. 

Ha egy szóval kéne összefoglalnom, milyen volt a Kazincbarcika Rally, milyen volt a hétvégén versenyezni, akkor nem kellene sokat gondolkoznom: szenzációs!“

Érdemes elolvasni

Jobban van Jean-Baptiste Franceschi és Ludovic Gal

Hund Gábor

Jövünk jövőre is!

Hund Gábor

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.