ORB

Maricsek: Hamar jött az árok!

Komolyabb sérülés nélkül úszta meg Maricsek Miklós és Paizs Róbert az Eger Rally harmadik szakaszán elszenvedett balesetet.

„Nagyon sokan érdeklődtek, de köszönjük, jól vagyunk! – mondta Maricsek. – Robit az öv rántotta meg egy kicsit, annak a nyomát érzi, meg az egyik ujját ütötte meg. Nekem a karom fáj, de valószínűleg egy bogár csíphette meg az erdőben.

Versenyzői hiba volt az esés, az autó jól működött, Robitól időben jött az információ, én nem fordultam elég szűken és szó szerint nem találtam bele a nyomba.

Maricsek Miklós–Paizs Róbert, Peugeot 208, Eger Rally 2020

A murvakihordáson pedig egy pillanat alatt kirántották alólunk a talajt és hamar jött az árok, kétszer vagy háromszor átfordultuk az orrán és végül az oldalán állt meg a kocsi. A bukócsövet még nem láttam, ha nem sérült, akkor is az összes elemet cserélni kell. A hátsó lökhárító épp maradt, az első mindjárt az elején leesett, az azért nem sérült meg.

VIDEÓ A BALESETRŐL ITT

2001-ben, a Semperit Rallyn estem utoljára ekkorát.

Többször elmondtam, hogy mekkora kihívás egy ilyen autóval versenyezni, hogy egy teljesen új dolgot kell megtanulnom. Az esés után sem adjuk fel, sőt, most még jobban motivál, hogy sikeresek legyünk a Peugeot-val.“

Itt még karcementes Maricsek Miklós és Paizs Róbert Peugeot 208-asa az Eger Rallyn

Érdemes elolvasni

Amikor Toyotával ment Maricsek Miki a Mikulás Rallyn – Best of onboard

Hund Gábor

Vértes Rally 2020 előnevezési listák

Hund Gábor

Idén is lesz ERC mezőny a Rally Hungaryn

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!