Historic Sajtóanyag

Második hely a Vértes Rallyn

Több szempontból is élvezte a Vértes Rallye-t a Solid Racing Team Ladás párosa a Gyenes András – Horváth Levente duó. Andrásnak sok emléke van a helyszínről, itt indult a rallys pályafutása, így számára a D2-es kategória második helye is egy nagyszerű eredmény.

„Perfect game” – kezdte a beszélgetést Gyenes András. „A verseny minden pillanatát nagyon élveztük, megúsztuk eső nélkül egész nap és az autó is kiválóan működött, a navigátorommal pedig tökéletesen együtt tudtunk dolgozni.”

A D2-es kategória második helye mellé bezsebelték a Historic abszolút ötödik helyet is és még versenyben vannak a bajnoki címért.

„Az oroszlányi pálya nekem két szempontból is nagyon érdekes, mert 21 évvel ezelőtt itt kezdtem el versenyezni és itt volt életem legnagyobb bukása is. A régi Ezerjó Rallyk nagyon közel állnak a szívemhez, viszont a 2008-as bukás is megmarad az emlékeimben. Hétszer fordultunk át a kocsival a levegőben. Abszolút elégedett vagyok az eredménnyel, mi azért megyünk, mert szeretjük csinálni” – tette hozzá András.

A folytatás kicsit kétséges a páros számára, ott szeretnének lenni a nyíregyházi versenyen, amiért minden követ meg fognak mozgatni.

A csapat együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

Sári Péter

Érdemes elolvasni

MHH Kart Team: Menya ötödik az International Trophyn

mihalyi.csaba

Túl a harmadik Római ERC futamon!

Hund Gábor

Dobogóra állhatott Vida Benedek a Le Mans-ban rendezett nemzetközi gokarttornán

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.