WRC

Még van remény a Japán Rally számára

A Di9rtfish forrása még reménykedik, hogy megtudják rendezni novemberben a japán WRC futamot, köszönhetően az eddig sikeresen zajló nyári olimpiának.

 
Japánban a járvány veszélyezteti a sportrendezvényeket, azonban eddig a nyári olimpiai miatti félelmek nem igazolódtak be, így az ázsiai szigetországban reménykednek benne, hogy az októberi F1-es Japán Nagydíjat és a november 11-én kezdődő WRC futamot is megtudják rendezni.
 
“Nagyon figyelünk az olimpia körül történtekre, eddig nagyon kevés pozitív teszt volt az Olimpiai Falun kívül és bízunk benne, hogy ez nem fog változni. – mondta a Dirtfish egyik forrása. A WRC és a FOM (F1 Menedzsment) is figyeli az olimpia körüli történéseket , de a WRC továbbra is 100%-ban elkötelezett a Japán Rally iránt. Az Aichi és a Gifu kormány is támogatja a rendezvényt, mert látja, hogy 10 WRC futam probléma nélkül lezajlott az FIA járvány protokollját betartva. A WRC futam régiójában egyébként is sokkal jobban néznek ki a pozitív esetek számai, mint Tokió régiójában. A nemzeti kormányok és a határátlépések körüli döntésekre nincs ráhatásunk, de az olimpiai szabályaival megrendezhető lesz a Japán Rally.”
 

Érdemes elolvasni

Navigátort váltanak a fiatalok

Hund Gábor

Így látta Makai Gergely hivatalos fotósként az Acropolis Rallyt (videő)

Hund Gábor

Colin McRae, valamint fia, és utastársaik emlékére

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.