Magazin ajánló

Megjelent a RALLY CAFÉ novemberi száma

A Rally Café 2019 novemberi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt: http://www.dimag.hu/magazin/RallyCafe

A tartalomból: 

KORSZAKOS TEHETSÉG

Maximalista, tudatos és precíz – ezzel a három szóval lehet igazán leírni Vincze Ferenc karakterét, aki ha raliautóban ül, iszonyatos barátságban van a stopperrel. A szécsényi fiú a hatodik Rali 1-es szezonjában felért a csúcsra és az elmúlt évtized legfiatalabb abszolút magyar bajnoka lett.

A NEVEM TÄNAK, OTT TÄNAK

Ne is álmodj róla, soha sem leszel raliversenyző – mondta a tanára. Nincs jövője a rali-vb-n – állította Malcolm Wilson. Feltettem a kezem, kész – csóválta a fejét Markko Märtin. De egyikre sem hallgatott és 15 év után először nem Sébastiennak hívják a rali-világbajnokot, hanem Tänaknak. OTT TÄNAK-nak.

JENSON BUTTON: CSAK LESZORÍTÓERŐ LEGYEN

Még mindig éhes a sikerre és a leszorítóerőre a 2009-es Forma–1-es világbajnok, aki tavaly megszerzett Super GT bajnoki címe után leginkább Le Mans-ban és Daytonában szállna versenybe, de gazdag pályafutásáról, a legjobb csapattársairól és a sorozatos győzelmek terhéről is mesélt.

A-S LADÁTÓL AZ R5-ÖS FÁBIÁIG

Hosszú pályafutást járt be Német Lackó, aki Kocka Zsigulival kezdte, az idei Miskolc Ralin pedig már egy R5-ös Fabiával lett abszolút harmadik. Az is sokat elárul róla, hogy Szauer Gergő számára még mindig ő az etalon, vagy hogy H csoportos bajnokaként busszal járt dolgozni.

VIZELLI KARCSI ÉS AZ ŰRHAJÓ VFTS

Szeki váltó, nagy fék, erős motor, pedálgép – mi kellhet még egy igazi raliszurkolónak, hogy libabőrös legyen a karja? Maximum egy VFTS és Vizelli Karcsi. Na meg hogy utóbbi meséljen egy kicsit az űrhajó VFTS-éről.

KRAJNYÁK PETRA, A BAJNOKNŐ

Két győzelemmel és két második helyezéssel Krajnyák Petra és  Velezdi Eszter nyerték meg a rali 2-es bajnokságon belül kiírt Kia Platinum Rali Kupát és már a szezonzáró Rally Hungaryn feljebb léptek egyet az első osztályba egy R1-es Forddal.

ZZZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Mit válasszon az ember, ha elérhető áron szeretne sportos autót? Erre a kérdésre mindenki mást mondana, hiszen mindenki mást szeret, és nem egyértelmű mindig az első pillanatban, hogy mi lesz végül az ember sorsa. – Egy Nissan 350Z története

MINDEN, AMIT BÚTOR ROBIRÓL EDDIG NEM TUDTÁL

Nem kell feltétlenül abszolút bajnoknak lenni ahhoz, hogy valaki legendává váljon a magyar raliban. Bútor Robi a legjobb példa erre, aki a kétkerék-hajtású autók specialistája volt, amikkel tíz bajnoki címet nyert. Hat éve már csak hobbiból versenyez, az idei Veszprém Ralit még is simán megnyerte. Abszolútban.

A Rally Café 2019 novemberi számát keresd az újságárusoknál valamint a MOL, az OMV és Lukoil benzinkutakon vagy vedd meg a digitális Rally Cafét itt: http://www.dimag.hu/magazin/RallyCafe

Érdemes elolvasni

Tóth Zsolt, Kiss Norbi és egy Orosz Torpedó – Megjelent a Rally Café szeptemberi száma

mihalyi.csaba

Turitól Szauerig, Ingram: egy órán át sírtam – megjelent a Rally Café 2020. augusztusi száma

mihalyi.csaba

Michelisz Norbi az egóról, Matics Misi az autóiról mesél – megjelent a Rally Café 2020. júliusi száma

mihalyi.csaba

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!