Gokart Sajtóanyag

Menya és Levi is küzdött

Küzdelmes versenye volt Krózser Menyhértnek és Losonczy Leventének is a Central European Rotax Max Challenge (CEE) második fordulója Trinecben. Mindketten ütköztek, de így is a lehető legtöbbet hozták ki a hétvégéből.

Krózser Menyhért a Junior kategóriában az első CEE-futamról sérülés miatt visszalépett. Most nagyon szépen építették fel az edzéseit, a warm upon azonban nekimentek és valószínűleg elgörbült a váza, mert innentől kezdve nem volt meg a tempója.

Krózser Menyhért, MHH Kart Team, Central European Rotax Max Challenge, Trinec 2020.

„Az edzéseken jó volt a tempóm, de az időmérőtől kezdve csak küszködtem. Az időmérőn és az elődöntőben is nyolcadik lettem, a döntőben és a szuperdöntőben hetedik – mesélte Menya. – Ez a görbe vázzal nagyon jó eredmény volt, de az edzések után ennél többre számítottam.“

Szintén küzdelmes hétvégéje volt Losonczy Leventének a Senior kategóriában. Neki először a motorja nem akart menni, majd a vázzal adódtak problémái. A szuperdöntőben azonban nagyon szép versenyzést láthattunk tőle.

Losonczy Levente, MHH Kart Team, Central European Rotax Max Challenge, Trinec 2020.

„Az edzések jól sikerült, harmadik idő körül teljesítettem, de szombaton sok motor és váz problémám volt – mondta Levi. – Ezek nagy részét megoldottuk, az időmérőn három tizeddel maradtam el a legjobb időtől és 12. lettem, az elődöntőben 11.

A döntőben egy előzős után nekiütköztek a gokartomnak, aminek az eleje megszorult, ezért kiestem. A szuperdöntőben nem volt semmi problémám és az utolsó helyről a 10.-re jöttem fel. Ebben a hétvégében sokkal több volt, de most csak ennyit tudtunk kihozni belőle.”

Ez is érdekelhet: Fodor Géza újra győzött
Krózser Menyhért, MHH Kart Team, Central European Rotax Max Challenge, Trinec 2020.

Érdemes elolvasni

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Hund Gábor

Rekordnevezés a hatodik Riverside Baján!

Hund Gábor

Hideg Ádám: Korcsolyapálya Genkben

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.