Gokart Sajtóanyag

Menya: Megvan az első pole-pozíció

Pályafutása legjobb időmérőjét futotta az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért, aki először szerzett pole-pozíciót a Junior kategóriában, Bruckban, a közös Central European Rotax Max Challenge (CEE) és magyar bajnoki futamon.

Ismét szintet lépett Krózser Menya, akinek eddig a Junior kategóriában az időmérő volt a gyenge pontja. Most egy igen erős mezőnyben sikerült megszereznie a pole-pozíciót. Az elődöntőben második lett, a döntőben harmadiknak futott be, de sárgazászlós előzés miatt visszasorolták a tizedik helyre. A szuperdöntőben innen kapaszkodott fel és már éppen a negyedik helyért harcolt, amikor összeakadt az ellenfelével és kiesett.

„Nagyon jó volt Menya tempója, nem csak az időmérőn, hanem a versenyen is – mondta Krózser Menyhért senior csapatvezető. – Akár a legjobb Junior eredménye is lehetett volna. A beállítások terén egy hajszállal lehettünk volna jobbak, de az elődöntő második helye magáért beszél.

A döntőben a sárga zászlós előzés tanulságos volt, bár elég nehezen látszik az a poszt, de ettől függetlenül figyelni kell erre is egy versenyzőnek. A szuperdöntő ütközése pedig sajnos benne van ebben a sportban. Összességében nagyon elégedettek vagyunk. Az év eleje óta sok munkát öltünk a kategóriaváltásba, ami most versenyről versenyre egyre jobban beérik.“

Érdemes elolvasni

Dobogós helyekért küzdött Zsigovits Norbert és Szőke Márk

Hund Gábor

Jövünk jövőre is!

Hund Gábor

Ismét egy nagyszerű győzelem!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.