Gokart Sajtóanyag

Menya újra rajtra kész

A hétvégén – május 30–31. – kezdődik a Gokart Országos Bajnokság, amelyre az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért másodszor is felkészült.

Menya tavaly Micro után a Mini kategóriában is megnyerte a magyar bajnokságot és már a szezon végén kipróbálta magát a Junior kategóriában. Az idei év első hónapjait teszttel töltötte és a csapat tervei szerint március közepén állt volna rajthoz az első versenyén, amely elmaradt, azonban most már semmi sem állíthatja meg hogy megkezdje első Junior szezonját.

„Március közepére időzítettük Menya formáját, de a szezonkezdet elmaradt – mondta Krózser Menyhért senior, csapatvezető. – A másfél hónapos kényszerszünet után május elején folytattuk a felkészülést, ekkor egy kisebb sérülés is hátráltatta Menyát, aki ráadásul sokat nőtt az utóbbi hónapokban.

Krózser Menya a Micro és Mini magyar bajnoki címei után idén kezdi első teljes Junior szezonját

A múlt héten azonban sikeres teszten vettünk részt, szerintem jó formában van Menya, a technika és a csapat is jól összeállt, úgyhogy bizakodók vagyunk a szezon első futama előtt.

Lassan a nemzetközi bajnokságokat is kezdik kiírni, az biztos, hogy az első három versenyünk Kecskeméten lesz, előbb két magyar bajnoki, aztán az első CEE-futam.“

 

Érdemes elolvasni

Hideg Ádámot csak a bordája állította meg

mihalyi.csaba

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Hund Gábor

Hideg Ádám egyből döntőbe jutott

mihalyi.csaba

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató