ORC

Mese nincs, ORC-ben nyomni kell!

Az ORC bajnokság harmadik helyéről kezdheti meg a Mecsek Rallyt Maricsek Miklós és Bán Viktor Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel, de az első hat helyezett között olyan szoros a verseny, hogy kár is a pontokat számolgatni.

Miki szerint ezzel senki sem fog foglalkozni a hétvégén, hiszen ORC-ben hatan esélyesek a győzelemre és mind a hatan csak erre fognak hajtani.

„Én minden versenyre úgy készülök, hogy meg akarom nyerni, másképp nem is lenne értelme, és tudom, hogy az ellenfeleim most is azon törik a fejüket, ők hogyan nyerhetnék meg a versenyt – nevet Maricsek Miki. – Ez így is van rendjén.

Persze, fontos a bajnokság, ki ne szeretne bajnok lenni,

de ha ilyen ellenfeleid vannak, akkor ott csak egy dolog lebeg a szemed előtt: hogy megverd őket.

Éppen ezért lesz nehéz verseny a Mecsek Rally és éppen ezért kell kihoznod magadból a legjobbat. Szerintem sokat számít majd, hogy az elején ki milyen gyorsan tudja felvenni a versenytempót és hogy szombat estére ki tud a legkevesebb hibával célba érni.

Amióta a télen megsérült a térdem, sajnos a fizikai edzés nálam háttérbe szorult, ezért megpróbálok mentálisan készülni a versenyre. Sok belsőkamerás felvételt nézek, pihenek, szeretnék fejben a legjobban ott lenni, mert péntek reggeltől mese nincs: ORC-ben nyomni kell.“

Érdemes elolvasni

Eb futam marad és nyárra kerül a Mecsek Rally

Hund Gábor

Mecsek Rally: A legnépszerűbb szakasz nélkül 2020-ban is?

Hund Gábor

Meglepetések a 2020-as ORB naptárban

Hund Gábor