Rally 2 Rally 3

Mi a terv? Czékmány Norbert

Czékmány Norbert idén szeretett volna előrelépni a Rally3-ból és elindulni a Rally2-ben, azonban a járvány okozta nehézségek teljesen átszabták a terveket.

 
“A tavalyi rövid és nehézkes szezont követően, az utóbbi hónapokban leginkább azon dolgoztam, hogy összeálljon számunkra egy teljes Rally2-es bajnokság költségvetése. – mondta Czékmány Norbert. Úgy gondoltam, hogy siker esetén igazán jó lehetőségünk lenne nagyobb rutint szerezni, valamint egyre többet tanulni és fejlődni.”
 
“Látni lehetett már a terv megszületésekor, hogy komoly kihívások elé állítom magunkat, de azért sokáig bizakodtam. Miután egyre inkább úgy tűnt, hogy ez a célkitűzés sajnos meghaladja a lehetőségeink szabta határokat, azért egy teljes Rally3-as szezon összerakására még mindig reális esélyt láttam. Jelen állás szerint viszont, ezen forgatókönyv költségigénye is túlmutat azon, amit elő tudunk teremteni.”
 
“Hazudnék, ha azt mondanám, nem érzek csalódottságot emiatt, hiszen az utóbbi négy évben mindig száz százalékos erőbedobással dolgoztam azon, hogy előre tudjunk lépni. Azt gondolom, hogy a cél érdekében minden lehetséges követ megmozgattam, megmozgattunk. Egyszerűen talán csak a szükséges szerencse-faktor hiányzik. Viszont sosem szabad elfelejteni a pozitívumokat. Az említett évek során egy lelkes és egyre profibb csapat kovácsolódott abból a baráti társaságból, akik önzetlenül, teljes erőbedobással mindig mellettem álltak. Szeretném az eddig járt utat velük együtt folytatni, és a rallysport vérkeringésében maradni. Nagy esély van rá, hogy idén a futamok alatt a versenyoverált kantáros nadrágra cserélem, de a sporttól semmiképpen nem távolodom el. Mindezek mellett pedig továbbra is dolgozom azért, hogy ez az állapot csak átmeneti legyen.”

Érdemes elolvasni

RSB határozatok 2021 – Támogatást kapó versenyzők listája

Hund Gábor

Galéria: Vértes Rally 2021-Kollár Sportfotó

Hund Gábor

Vértes Rally 2021 – Minden infó egy helyen

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.