Mi a terv? Rally 2

Mi a terv? Németh Gergely

Németh Gergely tavaly Matics Barbara navigálásával indult a Rally2 versenyein, idén azonban bajnokságot és navigátort is fog váltani.

 
“Az idei évben kicsit nagyobb fába vágjuk a fejszénket, legalábbis, ami a versenyeket illeti. – mondta Németh Gergely. A versenynaptár és az új RVSZ engem nem győzött meg, így a Mitropa Kupában próbálunk meg rajthoz állni. Ha a vírushelyzet is úgy alakul, akkor már Opatiában kezdenénk, a többi versenyt pedig még meglátjuk, ha konkretizálódnak a dolgok. Sok jót hallottam a külföldi versenyekről, tapasztalat és élményszerzésnek kiváló lesz. Az autó és a csapat tavalyról már ismerős, a Citroen C2 R2 Max és Gyuriczky Zsolt csapata. Még bőven van hova gyorsulni ezzel az autóval, Zsolték pedig tavaly is hibátlan szolgáltatást nyújtottak. A navigátorom az idei évben Kuti Péter lesz, aki egy abszolút top navigátor, mentünk már együtt, biztos, hogy sokat fog tudni segíteni nekem külföldön is.”
 
Németh Gergely tavaly a Rally2-ben az abszolút 7. és a 6/RC4 kategória negyedik helyét szerezte meg. Emellett a citroenes pilóta a szimulátor bajnokságban is hűséges maradt a francia márkához, a Baranya Rallye által lebonyolított RBR Rally1 Bajnokságban az ORC abszolút győztese lett C3 WRC-vel.

Érdemes elolvasni

Mi a terv? Németh 8V Péter

Vörös Gergely

Mi a terv? Zákányi János

Vörös Gergely

Mi a terv? Janovich Roland

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató